Nyhedsbrev
Stilling

Farmakonom til et privat apotek i trekantområdet

 

Vi har 3 enheder i trekantområde (Vejle, Børkop eller Kolding) 

Afdelingen i Vejle (St Thomas apotek) er et mindre by apotek.  Apoteket har gennemgået en større ombygning med en flot ny lys butik. Børkop ligger i en lille by med ny robot – apoteket har gennemgået en ombygning. vi mangler stadigvæk lidt i butikken. Filialen i Bramdrupdam ligger i et indkøbscenter nord for Kolding by og åbnet i 2020.

Vi vil gerne sætte gang i faglige udviklingsprojekter både i og uden for apoteket, på trods af en travl hverdag. Vi arbejder på at udvikle apoteket både intern og ekstern. Udvikling af medarbejder er vigtig for vores apoteks fremtid. Vi er et apotek hvor medarbejderne arbejder selvstædig og selv planlægge deres tid, meget serviceminded og samtidige effektiv når vi får travlt. Medarbejderne bliver inddrager i vores fælles udvikling af apoteket - vi forventer derfor en ekstra indsats fra vores medarbejder.

 

Vi tilbyder:

- Skrankearbejde, hvor vi lægger vægt på rådgivning og god dialog med kunderne.

- Timetal 125-160 timer eller efter aftale.

- Muligheder for at få eget ansvarsområde

- Plads til gode ideer og initiativ

- Vikariat eller faststilling

- Dit primær apotek bliver St. Thomas Apotek i Vejle - men du vil også skulle være afløser på de andre enheder.

 

Vi er medlem af kæden ”Apotekeren”.  Blev akkrediteret iht. DDKM i 2019. Har farmakonomelever. Cito er vores it-system.

Stillingen er med start 1/10 2021 eller snarest derefter. Er du interesseret eller ønsker yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte apoteker Thomas Croft Buck, tlf. 21370429 (også lørdag og søndag) eller farmakonom souschef Gitte Nielsen (26371827) Ansøgning og CV kan sendes til apoteket på mail (271tb@apoteket.dk)

 

Ansøgningsfrist: Vi holder løbende samtaler.

 

 

Dine oplysninger